Kedves Érdeklődő!

Üdvözlünk a Babylon Gym oldalán! 
A sporttársak életkortól függetlenül tegeződnek, ezért mi is így szólunk hozzád.

Edzőtermünk Csorna szívében a Szent István téren található. Ennek köszönhetően gyalog, biciklivel, busszal és autóval is könnyen megközelíthető.

Hétköznapokon 8.00-18.00 között a piacteret ajánljuk ingyenes parkolási lehetőségként, kivétel a szerdai napokon. Innen az edzőterem 3 perc gyaloglásra található, ami pont jó lesz számodra az edzés előtti bemelegítés kezdetének, ha már egyszer úgyis sportolni indultál. 🙂

Termünkben megtalálhatod a különböző professzionális kardió gépeket (futópadokat, elliptikákat, bicikliket) amelyekkel megfelelően bemelegíthetsz a súlyzós edzésed előtt.

Félsz, hogy mit szólnak, kinéznek a többiek?

Nincs rá okod. Edzőtársaink nagy része átlagember, aki vagy súlyfeleslegét ledolgozni, kondicionálni, az egészségét megőrizni, vagy szép testet formálni jár le hozzánk. 
Tehát nem kell aggódnod, senki sem fog kinézni a teremből, ha van rajtad pár kiló felesleg, vagy ha még nem olyan formás a feneked, mint amire vágysz. 
Gyere el hozzánk és mi segítünk neked elérni a kívánt testalakot!

Tehát miért érdemes eljárnod hozzánk a Babylon Gym edzőterembe? 


Azért, mert professzionális kardió és- erősítő gépekkel várunk téged a kívánt testalakod eléréséhez. Hozzánk nem csak pasik járnak esztétikus izomzatot fejleszteni, hanem lányok is dolgoznak szépségükért és vitalitásuk megőrzéséért.

Termünkben nemenként külön öltöző található zárható szekrényekkel, tusolóval és mellékhelyiséggel.

A terembe belépéskor recepció fogad téged, ahol a kollégák segítségedre lesznek a felmerülő kérdéseid megválaszolásában.

Ha a kívánt testalakod eléréséhez és az egészséged megőrzéséhez vitaminokra, táplálék kiegészítőkre, fehérjékre van szükséged, azt megvásárolhatod nálunk a Vitaminbárunkban. Ha csak üdítőt és kávét szeretnél inni, az sem jelent gondot, mivel a recepciónkon ezeket is megtalálhatod.

Termünkben kellemes zenével várunk téged, vagy ha esetleg más stílusú zenét hallgatnál, akkor azt az ingyenes wifi-n keresztül megteheted.

Puccos terem-e a Babylon Gym?

Nálunk nem a magamutogatásról szól az élet, nálunk nem kell a legutolsó divat szerint, a legdrágább sportdresszeket magadra öltened, ezért olyan ruhában gyere, amit szeretsz, ami kényelmes. 
Ugyanakkor elvárjuk az alapvető igényességet: ruházatod ne legyen szakadt, kinyúlt, foltos vagy piszkos. A tiszta váltócipő használata kötelező! Azt sem vesszük jó néven, ha ruházatodon szélsőséges, rasszista szöveg olvasható, vagy ha más edzőtermet reklámozol, ilyen esetekben sajnos meg kell válnunk tőled!

Drága terem a Babylon Gym? 


Szerintünk nem.  Viszont, hogy kinek mi mennyit ér meg, azt nem a mi dolgunk eldönteni. Egy biztos, az emberek manapság ennél jóval többet költenek gyorséttermekben és egyéb helyeken gondolkodás nélkül. Nálunk ezt a pénzt saját magad fittségére és egészségmegőrzésére költöd. A bérletednek, napijegyednek megfelelően idő megkötés nélkül, kellemes környezetben edzhetsz, az edzés végén pedig tusolhatsz. Szóval, hogy drága-e? Döntsd el te! 🙂

Az árainkat nem titkoljuk, azokat megtalálhatod a weblapunkon is az árlista fül alatt.

Esetleg tanácstalan vagy, mit csinálj, hogyan kezdjél hozzá a tested formáláshoz?

Ebben a segítségedre lehet terem és- személyi edzőnk, aki hetente három alkalommal vár titeket, hogy a segítségetekre legyen.

Ezeket az időpontokat minden vasárnap este vagy hétfő reggel kitesszük a facebook oldalunkra.

https://www.facebook.com/Babylon-Gym-1141595102554017/

A tanácsadás díjtalan!

Ha úgy érzed, hogy jobb, ha irányít valaki, akkor a személyi edző időpontjaira bejelentkezhetsz, aminek természetesen óradíja van, de cserében a szakmai segítséggel gyorsabban haladsz a célod felé vezető úton!  A személyi edzőnk egyszerre maximum két emberrel tud foglalkozni, és ebben az esetben nem tölti be a teremedző szerepét.

Lenne még kérdésed?

Írj a facebook-on és próbálunk minnél gyorsabban válaszolni.

Ne gondolkodj sokat, ne halogasd a tested formálását!

Jó testtel, egészségesebben élve sokkal jobb lesz az önbecsülésed, és a kisugárzásod!

Egy régi bölcsességgel búcsúzunk tőled:

„Vagy a betegségedet és a gyógyszereidet fogod finanszírozni, vagy az egészségedre és a sportra költesz, de mindenképpen fizetni fogsz!”

Reméljük, hamarosan csatlakozol hozzánk és Sporttársunkként üdvözölhetünk Téged is!

Szép napot és jó edzést kívánunk!